Bio

Format musicalment entre Benidorm, Múrcia i Barcelona, el seu interès per la música el va portar a combinar els estudis de Trompa amb els de Musicologia i a especialitzar-se en Trompa Històrica amb Javier Bonet.

Finalitza el Màster en Interpretació de la Música Antiga (ESMUC-UAB) amb un projecte de recerca i musical sobre l’ofici de músic i la construcció d’instruments de vent fusta a la Barcelona de l’última dècada del segle XVIII, juntament amb el clarinetista Oriol Garcia, dirigit pel Dr. Josep Borràs. Actualment, prepara la seva tesi al voltant del quartet de trompes de l’Orquestra Pau Casals (1920-1937) sota la direcció del Dr. Joaquim Rabaseda.

Com a intèrpret, ha treballat en dues vessants, principalment: la música antiga, amb instruments d’època, i la música contemporània, col•laborant en diferents formacions com la Jeune Orchestre Atlantique, el Conjunt de Música Antiga de l’ESMUC, la Jove Orquestra Nacional de Catalunya, l’Orquestra Barroca Catalana, l’Orquestra Nacional de Catalunya, l’ensemble Una Cosa Rara, El Teatre Instrumental o el grup bcn216, entre d’altres.

El seu interès com a investigador es troba al voltant de la trompa, amb recerques sobre els primers mètodes per a l’ensenyament de la trompa així com els seus intèrprets a Barcelona i també sobre la professió de músic i el repertori històrics.

En el camp de la docència, treballa els diferents instruments de vent metall i conjunts a les escoles municipals de música de Roda de Ter (on també exerceix de coordinador acadèmic) i de Mataró, així com a JPC-L’Escola de Músics del barri del Raval de Barcelona.